Ezekben a hazai termálmedencékben szilveszterezhet

Egyre többen töltik a szilveszter estét fürdőben, és egyre több termálfürdő szervez óév búcsúztató vagy újév köszöntő programot a medencéiben.

A Termálonline gyűjtése alapján mutatjuk a szilveszter éjjelén és az újév hajnalán nyitva tartó élmény- és gyógyfürdőket.

Budapest – Aquaworld: december 31-én külön rendezvénnyel készülnek a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Este héttől malac vadászat és malac farka vetélkedővel várják a gyerekeket, de lesz képkirakás lencséből, szilveszteri Ki-Mit tud, pignata vadászat, éjfél után pedig mini discoval és trombita versennyel köszöntik az új évet. Mindeközben az este fél kilenctől éjjel 3-ig tartó rendezvényen élőzene, tűz show, légi akrobatika, lézershow, szaunaszeánszok és éjféli büfévacsora várja a vendégeket. A szilveszteri bulira online válthat jegyet.

 

Szilveszter éjjel ez a medence sem marad üresFotó: hoteltelnet / Indafotó

Bükfürdő : a termálfürdőben december 31-én már délelőtt 11 órakor kezdődik a Fergeteges akrobatikus rock and roll című műsor. Január elsején pedig délután egytől hastánc show-val nyitják meg hivatalosan az újévet. Minderről bővebben itt.

Hajdúszoboszló: bár a Hungarospa szilveszter esti bulijára már minden jegy elkelt, de január elsején és másodikán este nyolc és éjfél között még számos esti programot talál az Aqua-Palace élményfürdőben többek között habshow-val és szaunaszeánszokkal megtámogatva.

Hévíz: a népszerű üdülőhelyen nemcsak a medencékben, de a Nagyparkolóban búcsúztatják a 2015-ös évet. Este kilenckor a Rocket Rollers zenekar lép fel, 22 óra után pedig az Abrakazabra zenekar, Keresztes Ildikó és Tóth Vera koncertezik. Éjfélkor lézershow-t tartanak, hogy aztán egy retro discoval indíthassák az újév első hajnalát.

Makó: a Hagymatikum sem marad ki a szilveszteri medencés partiból. Azt azonban nem árt tudni, hogy a 18 óra és hajnali 4 közötti program csak előre megváltott jeggyel látogatható, amelyről bővebben itt talál információt.

Sárvár: itt a termálfürdőn belül két helyszínen is rendeznek szilveszteri programokat. A gyógyfürdő és élményfürdő részlegben diszkóval, tánc show-val várják a vendégeket, majd az Irigy hónaljmirigy koncertezik. A családi wellness részlegben pedig hajnali négyig nyúló habpartit tartanak, annak minden kellékével együtt. A felnőtt belépőjegy 8900 forintba, a gyerek belépő 4000 forintba kerül. A jegyek online is megrendelhetők a fürdő honlapján.

 

Fotó: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Siklós: szilveszteri partit persze a Thermal Spa Siklósban is tartanak, ahol a program 20 órától hajnali 4-ig tart. A sztárvendég Tolvai Renáta lesz, az este folyamán tűzzsonglőrök és dj szórakoztatja a vendégeket, miközben az éjféli pezsgőzés és a vacsora sem marad el.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő elő-szilveszteri műsorral készül december 30-án. Az éjfélig nyitva tartó fürdőben retro diszkóval, ital akcióval és különböző szaunaprogramokkal várják a vendégeket. A mikulás sapkában érkezők ajándék pezsgő kupont kapnak!

Zalakaros: a zalakarosi termálfürdő már szinte hagyományos módon készül szilveszteri fürdőpartival december utolsó napjára. A 4900 forintos belépőért cserében a fürdőzők egy kollektív medencepartival, tűzijátékkal, pezsgővel és virslivel zárhatják az évet, miközben a medencében ázó vendégeket néhány dj az elmúlt húsz év legjobb slágereivel szórakoztatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek