Új gyógymedencével nyílt meg a felújított csongrádi fürdő

  Új gyógymedencét, és egy 420 négyzetméteres, több, különböző sugarú körből álló gyógy- és élménymedencét is kapott a Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő.

  Fotó: Révész Gábor / Csongrád, Facebook

   Új medencéket és felújított gyógyászati részleget is kapott az 50-es években épített csongrádi fürdőkomplexum. A csongrádi termálvíz gyógyító erejét az 1000 méter mély termálkútból feltörő 40 Celsius fokos gyógyvíz garantálja - írja a Turizmus.com.

  Uniós forrás segítségével újult meg Csongrád város fürdője, amely felújított épületekkel, játszóházzal, fedett tanmedencével és több mint 400 férőhelyesre bővített öltözővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A beruházás részét képezi a gyógyászati komplexum is. Ide egy új gyógymedencét, és egy 420 négyzetméteres, több, különböző sugarú körből álló gyógy- és élménymedencét is építettek, de a fejlesztés a gyógyászati szolgáltatások részlegét is érinti.

  Fotó: Révész Gábor / Csongrád, Facebook

   

  Az új fürdő december 12-én nyitotta meg kapuit. A Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő jegyárairól annak oldalán találnak információt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!