Jógázzon egy budapesti hotel tetején, és segítsen a Mosoly Alapítványnak!

Jóga az Aria Hotel panorámás tetőteraszán, majd wellness a spában: december 6-án a Mosolygó Harmony Rooftop Yoga teljes bevételét beteg gyerekek javára ajánlják fel a szervezők.

A vasárnaponként megrendezésre kerülő Harmony Rooftop Yoga programnak a belváros első zenei tematikájú boutique hoteljének télen-nyáron nyitva tartó High Note SkyBar tetőtersza ad otthont.

Az esemény keretében Szappan Petra jógaoktató tart vinyásza flow órát, miközben a jógagyakorlók lenyűgöző - a Szent István Bazilikára, a Budai Várra és a Citadellára néző - körpanorámában gyönyörködhetnek a fűtött pavilonból. A dinamikus jóga után a program résztvevői a szálloda Harmony Spa részlegében kapcsolódhatnak ki: a finn- és infraszaunákat, jacuzzit és a medencét a jógát követő két órában ingyenesen lehet használni.

Fotó: Zerocom

A nem mindennapi feltöltődést nyújtó Harmony Rooftop Yoga azonban december 6-án még az eddigi alkalmaknál is különlegesebb lesz. Az Aria Hotel Budapest ugyanis csatlakozott a Mosolygó Karácsony elnevezésű programhoz, és az esemény teljes bevételét a Mosoly Alapítványnak ajánlja fel. Az alapítvány beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyítását segíti ingyenes terápiás foglalkozásokkal és élményprogramokkal kórházakban és hosszú távú terápiás csoportokban Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

A Mosoly terápiákon a szakemberek a pszichológia, a mese- és a művészetterápia eszközeit ötvözik, amivel az elmúlt 18 évben közel 10.000 gyereknek segítettek. A legutóbbi programévben a Mosoly Alapítvány szakemberei több mint 330 terápiás foglalkozást tartottak, melyeken 860 gyerek vett részt.

Hogyan járulhat hozzá a gyerekek fejlesztéséhez, ha részt vesz a jótékonysági jógán?

A Mikulás napi Mosolygó Harmony Rooftop Yoga részvételi díja 5.000 Ft, ami a jógaórát és a spa belépőt is tartalmazza. Ezzel az összeggel most nemcsak élményt vásárol, hanem súlyosan beteg gyerekek csoportterápiás óráját is megtéríti. Két fő részvétele már egy steril boxban fekvő, csontvelő transzplantáción átesett gyermek terápiás óráját, húsz fő részvétele pedig egy egész terápiás csoport havidíját fedezi!

Így készüljön az órára: A vinyásza a dinamikusabb, fizikailag erősebb jógagyakorlás egyik műfaja. Áramló légzés, folyamatos mozgás jellemzi. A gyakorlás alatt a test teljes harmóniában mozog a légzés ütemével, az ászanákat puha átkötésekkel fűzik egymásba. Az óra kezdők és haladók számára egyaránt követhető. Jóga előtt legalább egy órával már ne egyen, és ha teheti, hozzon magával jógamatracot. A frissítőről a szervezők gondoskodnak: egy Aria Signature italra is a hotel vendége.

Helyszín: Aria Hotel Budapest - High Note SkyBar

Időpont: 2015. december 6., vasárnap, jógaóra: 10.00 - 11.30 (kapunyitás: 9.30), Harmony Spa használat: 11.30 - 14.30

Az eseményre itt regisztrálhat: regina@ariahotelbudapest.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek