Sárváron van az ország legjobb wellness szállodája

Ismét az ötcsillagos Spirit Hotelt választotta Magyarország legjobb wellness szállodájának a Gault&Millau. A sárvári szálloda sorozatban immár harmadik éve érdemli ki a legjobb magyar wellness szálloda címét a szigorú, anonim értékeléseiről ismert kalauztól.

 A világ egyik legbefolyásosabb étterem- és szállodaértékelő kalauza szigorú kritériumok mentén, az anonim tesztelők személyes értékelése alapján pontozza a szállodákat, mely értékelés eredményeképpen a Spirit Hotelt idén is a „luxusigényeket kielégítő" kategóriába sorolták.

A Gault&Millau Kalauz szerint a luxusszálloda egészen a nyitása pillanatától tartja a minőségét, olvasható a hotel közleményében.

 

Ilyen a Gault&Millau által legjobbnak választott wellnessszálloda
Galéria: Spirit Hotel Thermal Spa
Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa

A Spirit Hotel tágas terekkel rendelkező, 10 ezer négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészleggel, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt gyógyászati részleggel várja a wellness szerelmeseit, ahol a vendégek a zavartalan pihenés és maximális kényelem mellett a preventív, személyre szabott egészségmegőrző kezelésekkel az egészségükért is tehetnek.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint a nemzetközileg is elismert kalauz értékelése rendkívül fontos elismerés a szállodának, ugyanis ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak szolgáltatásainak kiemelkedő színvonala, hanem a test és lélek holisztikus megközelítésére épülő egészségprogramjainak köszönhetően is kiemelkedő a Spirit Hotel teljesítménye.

Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis" fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A Spirit Hotel kétféle gyógyvízzel rendelkezik: az 1 kilométeres mélységből feltörő, 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíznek", valamint a még mélyebbről nyert, sós gyógyvíznek egyaránt különleges és világszínvonalú a jótékony hatása.

Mi már kipróbáltuk, milyen eltölteni egy napot a luxus spában, élményeinkről itt olvashat!

 

A wellnessrészleg 10 ezer négyzetméter alapterületű
Galéria: Spirit Hotel Thermal Spa
Fotó: Spirit Hotel Thermal Spa

A Spirit Hotel a Healing Hotels of the World tagja, 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat is, valamint a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis" díjat.

Arról, hogy melyik az idén a legjobb hazai étterem a Gault&Millau szerint, itt olvashat, az étteremkalauzokról és arról, hogy melyiknek érdemes hinni, itt talál információt!

Testi és lelki felüdülés egy helyen!

Ha teljes körű kikapcsolódásra vágyik, kitűnő választás a szegedi Hunguest Hotel Forrás**** és Napfényfürdő Aquapolis, ahol minden korosztály megtalálja a maga kikapcsolódását. A kalandra hívó óriáscsúszdák mellett remek őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, ahol kényeztető masszázsokkal, illatos szaunaszeánszokkal garantáljuk a lelki felüdülést.


További információ itt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek