A világ legszexisebb hotelszobájához saját masszázsmedence és világbajnok kilátás jár

Baldachinos ágy, közvetlenül mellette hatalmas medencével, odakint pedig a Nápolyi-öböl szikrázó kékje és Sorrento drámai, sziklás tája. Bemutatjuk 2015 legszexibb hotelszobáját.

A butikhotelekre és romantikus luxus szálláshelyekre szakosodott Mr&Mrs Smith weboldal kiosztotta a 2015 legjobbjainak járó díjakat. Ezek közül leginkább a világ szexisebb hotelszobája keltette fel leginkább az érdeklődésünket.

Az ágyból csobbanhatnak is
Galéria: A világ legszexisebb hotelszobája
Fotó: Bellevue Syrene

A honlap szakértőinek, és 22 ezer olvasójának összesített véleménye szerint a kategória legjobbja az olaszországi Sorrento Bellevue Syrene nevű, ötcsillagos hoteljében található. A Roccia Suite baldachinos ággyal, hidromasszázs medencével és elképesztő, Nápolyi-öbölre nyíló panorámával várja – elsősorban friss házas, vagy nagyon gazdag, esetleg mindkettő – vendégeit.

Nem mintha a lakosztályban megszállók nagyon ki akarnának menni a hotel éttermének teraszára, de egyébként a kilátás onnan se csúnya
Galéria: A világ legszexisebb hotelszobája
Fotó: Bellevue Syrene

A különleges helyszínnek megkérik az árát: éjszakánként 770 eurótól indul a lakosztály bérleti díja.

További képeket erről az idilli helyről galériánkban talál, a többi kategória díjazottjait pedig a Daily Mail cikkében találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek