Szállodák, ahol saját jacuzziból csodálhatja a kilátást

  Az igazán fényűző szállodai szobák és lakosztályok szinte kötelező tartozéka a pezsgőfürdő - nincs jobb egy városnézéssel, síeléssel vagy munkával töltött nap után, mint elmerülni a forró vízben. Összegyűjtöttük a legmenőbb pezsgőfürdős lakosztályokat.

  A privát pezsgőfürdő a kényeztetés netovábbját jelenti, és általában eléggé megdobja a szobák árát ez az opció. A jacuzzival vagy pezsgőfürdővel felszerelt lakosztályokkal csak azok a szálláshelyek versenyezhetnek, amelyek kivételes panorámát is kínálnak a wellness-hez. Összegyűjtöttük a legmenőbb pezsgőfürdős és privát medencés lakosztályokat a Road Warrior Voices alapján.

  Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
  Galéria: Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
  Fotó: L’Apogée Courchevel

  A Fokváros közeli halászfaluban található üvegfalú Spa House igazi mennyország a jacuzzi-imádóknak. A lakosztályhoz szaunával, sófürdővel, gőzfürdővel és beltéri jacuzzival felszerelt saját spa is tartozik, napi laza 1568 dollárért.

  A franciaországi L'Apogée Courchevel csak a síszezonban, decembertől áprilisig tart nyitva. Egy pezsgőfürdő a szabadba, majd egy gőzfürdő - a legjobb kikapcsolódás egy síeléssel töltött nap után.

  A méregdrága New York Palace Jewel Suite vendégei a penthouse-lakosztály saját liftjével érhetik el a tető dizájnos pezsgőfürdőjét. A személyzetnek alap, hogy ilyenkor pezsgőt is készít be.

  A kanadai Nordik Spa Nature's Alpina Lodge (Chelsea, Quebec) ad otthont a kontinens legnagyobb szabadtéri spájának. A vendégek 600 dollárt fizetnek egy napra, annak ellenére, hogy a luxus szálláshely szabályai szerint itt sem fotózni, sem telefonálni nem szabad.

  Van, ahol nem lehet mobiltelefont használni
  Galéria: Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
  Fotó: Nordik Spa Nature

  230 négyzetméteres tetőterasz és egy végtelen medence is tartozik az Intercontinental Hong Kong elnöki lakosztályához. A kinti jacuzzit moszkitóháló védi. Csodálatos a kilátás innen a Victoria-öbölre, tériszonyosoknak mégsem ajánljuk a helyet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!