Holnap ingyen fürdőzhetnek Sárváron a "zöld" autósok

2015. október 21. legendás dátumnak számít a Vissza a jövőbe-rajongóknak, a filmtrilógia második részében ugyanis Marty McFly és a Doki erre a napra utazik a jövőbe autójával. A jeles nap alkalmából ingyen engedik be a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe az elektromos autóval érkezőket.

A Vissza a jövőbe című film kapcsán számos esemény kezdődik október 21-én, szerdán.

A legendássá vált filmtrilógia második részében Marty McFly és a „Doki" (Doc) a jövőbe, 2015. október 21-ére utazik autójával. Erre az ötletre csapott le a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő.

"A jövő már elkezdődött és a környezetbarát autók fogják uralni harminc év múlva a terepet. Az új helyzetre a magyar turizmusnak is fel kell készülnie" - olvasható a fürdő közleményében. Ezért is állítják hadrendbe azt a Nissan Leafet, amely elektromos meghajtásával környezetbarát módon segíti a fürdő munkáját - ezzel szállítják a vendégeket a város más turisztikai látványosságaihoz.

Ezenkívül az elektromos autóval érkezők ingyen mehetnek be a fürdőbe, a legendás október 21-ei dátum kapcsán.

A filmes híres dátuma megmozgatta az autógyártók fantáziáját is. A Toyota és Mercedes is reklámfilmet forgatott arról, milyen lenne a Vissza a jövőbe mai autója.A Toyota reklámjában a Dokit alakító Christopher Lloyd és Michael J. Fox beszélgetnek arról, hogy melyek azok a technológiák, amelyek elsőként az 1989-ben bemutatott filmben szerepeltek és ma már valóra is váltak. A Mercedes is lecsapott az ötletre, filmjükben szerepel az önvezető F 015 Luxury in Motion tanulmányautó is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek