Száz új táblával csábítják túrára a sárvári turistákat

Száz új táblával csábítják túrára a sárvári turistákat.

Fotó: Sárvár Tourist & TDM

A Sárvári TDM igyekszik minden turistát aktív pihenésre csábítani, ezért a három éve kialakított, sárvári látnivalókhoz vezető tematikus útvonalakat tartalmazó városi térképet digitális formában is elérhetővé tették. Az útvonalakat ma már okoseszközökre letölthető mobilalkalmazással is elérhetik a Sárvárra látogatók. A napokban a település különböző pontjain kihelyezett üdvözlő és információs táblák pedig a túrázás közbeni tájékozódást segítik.

A város négy fő bevezető útja mellé új köszöntő táblákat helyeztek ki, melyekre Sárvár testvérvárosai is felkerültek. A városon belül pedig 17 darab, többnyelvű tábla szolgálja a könnyebb eligazodást, amelyek a város olyan főbb pontjait jelzik, mint a centrum, a Gyógy- és Wellnessfürdő, a Csónakázó tó vagy a Parkerdő. Mindemellett hat darab gyógyhelyeket jelző táblával is találkozhatunk, amelyek a városon belüli gyógyhelyi terület határait is mutatják.

Az olyan tematikus túrák, mint a Vitalizáló körút I., a Vitalizáló körút II., a Történelmi sétaút vagy a Virágos város sétaút közötti eligazodást 83 darab különböző színű tábla segíti, amelyeket gyalogosan, nordic walking túra keretein belül vagy akár kerékpárral is bejárhatunk. A históriás séta útvonalon a látogatók a történelmi emlékekben merülhetnek el, a virágos város gyalogos vagy nordic walkingos túrán Sárvár zöld övezeteiben gyönyörködhetnek, de akár kerékpárra is pattanhatnak, hogy az átfürdőzött nap után felfrissüljenek a kijelölt vitalizáló körtúrákon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek