Összefogással nyaralhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Bükfürdőn

  Összefogással nyaralhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Bükfürdőn.

  A Danubius Hotels szállodalánc stratégiai partnereként választotta a Mosoly Alapítványt, amelynek közvetítésével az elmúlt három évben számos iskolaotthonnal, hátrányos helyzetű illetve fogyatékkal élő gyermekeket nevelő intézménnyel került kapcsolatba - olvasható az MTI közleményei között.

  A Danubius Hotels speciális programjai a látássérült, a hiperaktív és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket igyekeznek maradandó élményekhez juttatni, akik közül sokuknak más lehetősége nincs valódi nyaralásra. A rendszeres támogatási programban a cégcsoport egyre több dolgozója vesz részt önkéntes segítségnyújtással, jótékonysági rendezvényeken való részvétellel, adományozással.

  A Főtaxi Zrt. az elmúlt évhez hasonlóan idén is csatlakozik a szállodalánc programjához. A 102 éves vállalat életében a társadalmi felelősségvállalás folyamatosan jelen volt, és most is számos hasonló kezdeményezést, valamint rendezvényt támogat. A nyaralni induló gyermekek és kísérőik kedvezményes szállítását Bükfürdőre, a Főtaxi a Luxury Limousine Service Kft-vel közösen biztosítja - olvasható a közleményben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!