Összefogással nyaralhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Bükfürdőn

Összefogással nyaralhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Bükfürdőn.

A Danubius Hotels szállodalánc stratégiai partnereként választotta a Mosoly Alapítványt, amelynek közvetítésével az elmúlt három évben számos iskolaotthonnal, hátrányos helyzetű illetve fogyatékkal élő gyermekeket nevelő intézménnyel került kapcsolatba - olvasható az MTI közleményei között.

A Danubius Hotels speciális programjai a látássérült, a hiperaktív és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket igyekeznek maradandó élményekhez juttatni, akik közül sokuknak más lehetősége nincs valódi nyaralásra. A rendszeres támogatási programban a cégcsoport egyre több dolgozója vesz részt önkéntes segítségnyújtással, jótékonysági rendezvényeken való részvétellel, adományozással.

A Főtaxi Zrt. az elmúlt évhez hasonlóan idén is csatlakozik a szállodalánc programjához. A 102 éves vállalat életében a társadalmi felelősségvállalás folyamatosan jelen volt, és most is számos hasonló kezdeményezést, valamint rendezvényt támogat. A nyaralni induló gyermekek és kísérőik kedvezményes szállítását Bükfürdőre, a Főtaxi a Luxury Limousine Service Kft-vel közösen biztosítja - olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek