Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaiból

Nyolcvan perces arcfeszesítés 380 ezerért, masszázs trópusi körülmények között függőágyban 60 ezerért. A Travelo a világ legdrágább wellness-kezeléseinek nyomában.

A világ legbizarrabb kozmetikai kezelései után ezúttal a világ legdrágább, legkülönlegesebb pakolásait, masszázsait és más kényeztetéseit mutatjuk be. Most szó sem lesz madárürülékről, csiganyálkáról vagy éppen piócákról. Drágakövekről és luxus kezelőhelyiségekről annál inkább. A Luxurylaunches.com gyűjteménye alapján ezek a legexluzívabb kezelések.

Testmasszázs kristályokkal

Hol? Akasha Holistic Wellbeing Center, Hotel Café Royal, London

Micsoda? A Regent Streeten található Hotel Café Royal wellness központjában természetes alapanyagok használatával teremtik meg test és lélek egyensúlyát. A kezelések mellett edzőterem és medence is várja a vendégeket.

Letisztult dizájn Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Hotel Café Royal

Kezeléseikhez többnyire az ausztrál Sodashi cég bőrápoló termékeit használják. A legjobb közülük állítólag a kilencven percig tartó Sodashi Crystalus nevű testmasszázs, melyhez ősi ausztrál gyógyító erejűnek tartott köveket és kristályokat használnak fel. A masszázs után a páciens szinte megfiatalodik, kiegyensúlyozottnak, kipihentnek érzi magát.

Mennyiért? A 90 perces, különleges kristályos testmasszázs 280 dollárba, azaz kábé 76 ezer forintba kerül.

Az arcfeszesítések Ferrarija

Hol? Bulgari Spa, Bulgari Hotel & Residences, London

Micsoda? London központjának egyik legnagyobb spa létesítménye az olasz luxusmárka, a Bulgari hotelében található. A dizájnos pihenőhelyek és a csodás, 25 méteres medence mellett például méregdrága bőrfiatalító kezeléseket kínálnak vendégeiknek. A Cellular Exclusive Lift Concept elnevezésű program például kisimult ráncokat és láthatóan feszesebb bőrt ígér.

Úszás után a pihenőágyakon ejtőzhetünk Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Bulgari Hotel & Residences

Mennyiért? A 80 perces arckezelés 1415 dollárba, azaz 380 ezer forintba kerül.

Jádeköves arckezelés

Hol? The Spa, Mandarin Oriental, New York

Micsoda? A New York-i Mandarin Oriental hotel 35. emeletén található wellness központot úgy alakították ki, hogy egyszerre nyugtassa az elmét, és közben kényeztesse az érzékeket. A privát spa szentélytől a nyugtató gőzfürdőn át a hihetetlen panorámával bíró úszómedencéig van itt minden, amiről csak egy nagyvárosi spa komplexumban álmodhat az ember. Az egyik legkülönlegesebb termékük a bőrfiatalító jádeköves arckezelés. A tisztítást, masszázst és arcpakolást tartalmazó csomagot kéz- és lábmasszázs teszi teljessé.

VIP kezelő Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Mandarin Oriental

Mennyiért? A 80 perces arckezelés 365 dollárba, vagyis közel 100 ezer forintba kerül.

Wellness Kleopátra modorában

Hol? Four Seasons Hotel San Stefano, Alexandria, Egyiptom

Micsoda? Ez a többszörösen díjnyertes spa nem csak a kritikusok kedvence, de a vendégek is odavannak érte. Tizennégy egyéni, és két páros kezelőhelyiség, szaunák, jakuzzik, pihenőhelyek és tengerre néző kültéri medence is várja itt a vendégeket. A legnépszerűbb kezelés egy egyiptomi spában nem is lehet más, mint a Kleopátra kúra. Az ajánlat tejes-mézes fürdőt és relaxáló teljes testmasszázst tartalmaz.

Szívesen napoznánk itt egy Kleopátra-kúrát követően Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Four Seasons Hotel San Stefano

Mennyiért? Az 50 perces Kleoptára-kezelés 160 dollárba, kábé 44 ezer forintba kerül.

Kényeztetés a Holt-tenger iszapjával

Hol? The Ishtar Spa by Resense, Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea, Jordánia

Micsoda? A Kempinski lánchoz tartozó hotel spa részlegén a Holt-tenger fantasztikus gyógyító erejét luxuskezelésekkel és személyre szabott szolgáltatásokkal ötvözik. A régió legnagyobb spa közponztjaként hat kültéri kezelőhelyiséggel, gőzfüdővel, szaunával, tepidáriummal, jakuzzival és a Holt-tenger vizével feltöltött medencével büszkélkedhet. A fürdőkúra hideg- és melegvizes fürdőzést, kezelést holt-tengeri sóval és iszappal, illetve szaunázást is tartalmaz. A három órás kúra egy privát pihenőszobában végződik, ahol egy jó szundival zárhatjuk a kényeztetést.

A Holt-tenger mellett csak természetes, hogy egy fürdőkúrára fizet be az ember Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea

Mennyiért? A 180 perces fürdőkúra 430 dollárba, vagyis 117 ezer forintba kerül.

Relaxálás kaviárral

Hol? Emirates Palace Spa, Emirates Palace Hotel, Abu-Dzabi

Micsoda? Ahol a kezelésekhez olyan alapanyagokat használnak, mint arany, gyémánt és kaviár, ott biztosak lehetünk benne, hogy királyi kényeztetésben lesz részünk. (És hogy jócskán ki kell nyitnunk hozzá a pénztárcánkat.) A tradicionálisan berendezett, Ezeregyéjszaka meséinek világába repítő Emirates Palace Spa pont egy ilyen hely. Találunk itt klasszikus marokkói hammamot, de a legkorszerűbb bőrápoló technikákat is alkalmazzák.

A legjobb kezelésük Palace Massage névre hallgat, és három különböző masszázsélmény éri a rá befizetőket – egy nyugtató kaviáros, egy energizáló gyémántos, és harmonizáló aranyos. A végeredmény pedig, hogy a vendég megszabadul minden fájdalomtól, fáradtságtól, kisimult, nyugodt lesz.

Mennyiért? A 90 perces masszázs 215 dollárba, azaz 58 ezer forintba kerül.

Luxus tetőtől talpig

Hol? Remède Spa, St. Regis, Nation Towers, Abu-Dzabi

Micsoda? Az Egyesült Arab Emírségek első spája, a Remède, még a fent említett Emirates Palace Spán is túltesz luxuskezelések terén. A St. Regis Splendor nevű, négy és fél órás kezeléscsomag bőrhámlasztástól az aromaterápián és a forró köves masszázson át a testvajas pakolásig minden földi jót tartalmaz. Sőt, a csomagban még egy egészséges ebéd is van a részleg kávézójában, mert korgó gyomorral a luxuskényeztetés sem az igazi.

Elegancia mindenütt Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Remède Spa, St. Regis

Mennyiért? A komplett négy és fél órás kezelés 990 dollárba, vagyis 270 ezer forintba kerül.

Álomkezelés Indiában

Hol? The Oberoi Spa, Oberoi Rajvilas, Dzsaipur

Micsoda? A 280 éves, tradicionális épületben található spában egy romantikus tündérmese főszereplőjének érezhetik magukat a vendégek. Kézzel festett freskók, tarka vásznak, füstölőillat várja a látogatókat. Ajurvédikus, aromaterápiás és nyugati bőrápoló technikák egyszerre jellemzik a helyet. A három órás Romance of Rajputana névre keresztelt kezelés hámlasztást, masszázst és fürdőrituálét tartalmaz.

Kényeztető masszázs Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Oberoi Rajvilas

Mennyiért? A 3 órás kezelés 200 dollárba, azaz 54 ezer forintba kerül. A fentiek fényében ez nem is egy rossz ajánlat.

Masszázs a függőágyban

Hol? Spa Botánico, Dorado Beach - Ritz-Carlton Reserve, Puerto Rico

Micsoda? Szintén egzotikus kényeztetést ígér az illatozó ananászkert közepén található Spa Botánico. A kezelőhelyiségek lombházakban találhatók, a zuhanyzók és a merülőmedencék a szabad ég alatt kaptak helyet. A legérdekesebb kezelés itt az a frissítő masszázs, melynek időtartama alatt egy függőágyban ringatózhatunk, miközben az óceán hullámzását hallgatjuk.

Az egész hely csodásan természetközeli Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Ritz-Carlton Reserve

Mennyiért? A 60 perces masszázs 225 dollárba, vagyis 61 ezer forintba kerül.

Lebegés a hegyek közt

Hol? Shantigiri Spa, Schloss Elmau, Németország

Micsoda? A fantasztikus alpesi panoráma, pihenőszobák, szaunák, teázó és medence várja a Schloss Elmau szálloda vendégeit. Rengetegféle kezelés közül lehet választani, a legjobb állítólag a Physio lebegő masszázs.

Kültéri medence Galéria: Tíz exkluzív kezelés a világ legjobb spa központjaibólFotó: Shantigiri Spa

A 45 perces programra egy 35 fokos medencében kerül sor, a páciensen és a masszőrön kívül felfújható párnákra van szükség. A terapeuta a vízben lebegő vendég teljes tesét végiggyúrja, mely a súlytalanság miatt egy egészen újszerű élményt jelent a klasszikus masszázsokhoz képest.

Mennyiért? A 45 perces kezelés 100 dollárba, vagyis 27 ezer forintba kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek