Ingyen fürdőbelépőt adó kártyával csalogat Miskolc

Május elsejétől kedvezményes turisztikai kártyarendszert vezetnek be Miskolcon, amellyel egy alkalommal ingyen mehetünk strandra, múzeumba, a várba és a barlangfürdőbe. A turisták a Miskolc Pass-szal ingyen utazhatnak.

 

A kártyát használó vendégek többek között ingyenesen használhatják a tömegközlekedést, ingyenesen kereshetik fel egy-egy alkalommal a Barlangfürdőt, a miskolci strandokat, a Diósgyőri Várat és a múzeumokat. Egy alkalommal az egyik, szabadon választott lillafüredi barlang látogatásért sem kell fizetniük, miközben számos turisztikai szolgáltatónál további kedvezményeket is igénybe vehetnek - írja a Turizmus.com.

Fotó: Miskolc TDM

A turisztikai kártyák nemcsak a Miskolcra érkező turistáknak, de a miskolciaknak is hasznosak lehetnek. Azoknak például, akik vendégekkel, családdal, barátokkal keresik fel a miskolci látnivalókat. Ezért a turistáknak szóló kártyatípusok mellett a TDM szervezet elindítja a rekreációs célokat szolgáló 365 napos Miskolc Pass kártyát is, amit kizárólag miskolci lakcímkártyával lehet megvásárolni és használni. Ez a kártyatípus az ingyenes közösségi közlekedésen kívül minden más kedvezményt tartalmaz. Így a múzeumok, fürdők egyszeri meglátogatására ugyanúgy lehetősége van a miskolciaknak ezzel a kártyatípussal is, mint a turisztikai kártyákkal. Akik nem akarják az ingyenes rekreációs programokat igénybe venni, azok számára egy olcsóbb rekreációs kártyát kínál a TDM. Ennek felmutatásával a miskolci attrakcióknál, turisztikai szolgáltatóknál 10-30%-os kedvezményeket kaphatnak 365 napon keresztül a miskolciak.

A 24, 48, 72 és 120 órás turisztikai kártyákat 2015. május 1-jétől a TDM információs irodáiban, valamint a csatlakozó turisztikai szolgáltatóknál és látnivalóknál lehet megvásárolni.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek