Oscar-díjas szaunamesterünk van

 Oscar-díjas szaunamesterünk van

 A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavilágában rendezték meg április 11-12-én az V. Szaunaszeánsz Oscar nemzetközi döntőjét. A kilenc magyar versenyző mellett egy cseh, egy osztrák és egy horvát szaunamester mérte össze a tudását – adta hírül a fürdő.

A versenyzőket a szeánszon részt vevő vendégek, valamint egy háromtagú zsűri értékelte, technikai és kommunikációs szempontok, valamint a felhasznált anyagok különlegessége alapján. A versenyszeánszok alatt a szaunamesterek honfoglaló magyar, indián, kínai időutazó, spanyol táncosnő, börtönből szabadult rab és kelta harcos jelmezébe bújva, egzotikus illatokkal igyekeztek minél egyedibbé varázsolni a szaunaélményt.

Képünk illusztráció!Fotó: Hotel Der Oeschberghof - Golf - Spa - Tagung / flickr

 A Szaunaszeánsz arany Oscar-szobrát az Aquaworld Resort Budapest élményfürdőt képviselő Szabó Gyula vehette át, ezüst Oscart kapott Kecskés István a kecskeméti Hírös Sport Kft.-től, a bronzszobor pedig Bartha Gábor szaunamesteré lett, aki szintén az Aquaworld Resort Budapest színeiben versenyzett. A házigazda Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumot Karczmarski Zita képviselte, aki spanyolos hangulatú szeánszával a negyedik helyen végzett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek