Hévízen van a legjobb gyógyszálloda

  Hévízen van a legjobb gyógyszálloda

   Több száz hotel közül a hévízi NaturMed Hotel Carbonát választották az utazók 2014 legjobb gyógyszállodájának - adta hírül a hotel.

  Az immár hatodik éve, három kategóriában odaítélt közönségdíjat az egészségturizmus területén működő nemzetközi mezőny szállodái kaphatják. A több ezer utazó részvételével zajló, kérdőíves megkérdezés során Health&Spa, Ayurveda és Wellness&Beauty szolgáltatások területén hirdetnek győztest.

  A hévízi NaturMed Hotel CarbonaFotó: Facebook / Naturmed Hotel Carbona

   Idén a német FIT Reisen ügyfeleinek véleménye alapján a hévízi Carbonának ítélte a Health&Spa kategória legjobbjának járó díjat. Az elismeréssel a szálloda különleges adottságai mellett egymásra épülő, komplex gyógyszolgáltatásait értékelték a vendégek. A TripAdvisor utazói is díjazták a Carbonát: a nemzetközi turisztikai portál közössége családi kategóriában a legjobb 10 hazai szálloda közé választotta, így a Carbona elnyerte a TripAdvisor Travellers' Choice 2015 díjat. Mindkét elismerést a vendégek személyes értékelése alapján ítélik oda, ezért ezek különösen értékesek egy szálloda számára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!