Természetgyógyászati centrum nyílik Harkányban

  Természetgyógyászati centrum nyílik Harkányban

  Hagyományos kínai gyógymódot, akupunktúrát és többféle természetgyógyászati eljárást felkínáló intézet nyílik Harkányban az Európai Unió támogatásával. A MERIDIAN Thermal Hotel Akupunktúra és Természetgyógyászati Centrumban az újdonságok mellett Harkány kétszáz éves gyógyászati profiljába illeszkedő, hagyományos kénes gyógyfürdőkezelés és fizioterápiás eljárások is elérhetők.

   

  Fotó: Ferling PR

  Az Akupunktúra és Természetgyógyászati Centrum alapítója Dr. Debreceni László, aki több ízben folytatott tanulmányokat a bécsi Ludwig Boltzmann Akupunktúra Intézetben, ahol 1989-ben diplomázott is akupunktúrából. 1989-ben jelent meg Klinikai Akupunktúra című könyve. 1994-ben az Akupunktúra Elmélete és Gyakorlata című könyve aratott sikert, miközben a nagyközönség számára is írt egy könyvet, mely Akupunktúra a Gyógyításban címen került forgalomba.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!