Vonatjeggyel a gyógyfürdőbe!

  Vonatjeggyel a gyógyfürdőbe!

  Szeptember 16-án kombinált fürdőjeggyel utazhatnak a pihenni vágyók a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba Budapestről, Győrből és Csornáról - írja közleményében a MÁV-START.

  Az utazók a MÁV-START és a GYSEV jóvoltából InterCity vonatokon, majd a Vasi Volán közvetlen buszával juthatnak el a nyugat-dunántúli fürdőbe. A kombinált fürdőjegy magába foglalja a kiinduló állomás és Répcelak közötti menettérti vonatjegyet (a vonatok pót- és helyjegyének árát is), a buszközlekedés árát a vasútállomástól a fürdőig és vissza, valamint a kedvezményes fürdőbelépőt. Ezen felül pedig a fürdő szolgáltatásai közül egészségállapot-felmérést és tanácsadást is biztosít az akciós program keretében.

  Fotó: Gyógy- és Élménycentrum Bükfürdő

  A kombinált fürdőjegy a csornai vasútállomás jegypénztárában, valamint Győrben a Hunyadi utcai autóbusz állomás forgalmi irodájában váltható, budapesti indulás esetén pedig a MÁV-START Zrt. Budapest–Keleti pályaudvari ügyfélközpontjában minden nap 7 órától 18 óráig.

  A kombinált jegy Budapestről indulva felnőtteknek 7210 forintba kerül, ugyanez győri indulással 3920 forint. Tekintve, hogy csak a Budapest-Répcelak vonatjegy másodosztályon 8350 forintba kerülne oda-vissza egy felnőttnek, valóban megéri megváltani a jegyet - már aki ráér egy keddi napon munka helyett gyógyfürdőbe menni. Vásárlás előtt jó tudni, hogy a kombinált fürdőjegy átruházható, de vissza nem téríthető, nem módosítható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!