Varázsvilágot nyitottak a gyerekeknek Budapesten

Ünnepi fényben tündöklő látványosságokkal - óriás varázskerékkel, varázslatos vasutacskával, bűvös körhintával és varázsgömbbel - háttérben a Vajdahunyad vára gyönyörű díszletével megnyitott a VarázsLiget. Gyerekprogramok és finom falatok várják a családokat január 1-ig, Budapest legtündéribb ünnepi rendezvényén.

Forrás: Travelo

2023. december 8. és 2024. január 1. között karácsonyi díszbe öltözött mesevilágba csöppenhetnek azok a kicsik és nagyok, akik ellátogatnak a városligeti Vajdahunyad vára előtt rendezett VarázsLigetbe. A TulipánTündér Produkció és a HG Média közös szervezésű rendezvényén hétköznap és hétvégén megelevenedő varázsvilág és izgalmas gyerekprogramok fogadják a családokat.

Játékos alkotásra hív minden nap a VarázsGömb, ahol a kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat. Minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, a vállalkozó kedvűeket várja a varázslatos vasutacska és az óriás varázskerék, ahonnan megtekinthető a Vajdahunyad vára felülnézetből, és fantasztikus kilátás nyílik a városligeti jégpálya és a környező terület fás-ligetes, sötétedés után pompás fényben fürdő területére.

A programkavalkád mellett finom falatokban sem lesz hiány: meleg kakaó, kürtőskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a VarázsLiget látogatóit.

https://varazs-liget.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek