Itt a nyár, a Hotel Sopron téged vár!

Vége az iskolaszezonnak, leadtuk minden kötelezettséget a munkahelyen, eljött az ideje a nyári feltöltődésnek! Országosan számos programot találunk, de idén igazán kiemelkedő a repertoár Sopronban!

Sopron, a soproni borvidék központja, „A leghűségesebb város”, Magyarország egyik legrégebbi városa. A határhoz való közelsége miatt jó kapcsolatot teremt hazánk és nyugati szomszédunk, Ausztria között. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon. Ha Sopronban vagy környékén jár, esetleg átutazó a két ország között, a Hotel Sopron Önre vár!

Forrás: Hotel Sopron

Sopron városa hatalmas hangsúlyt fektet a kultúrára, számos múzeum és kiállítás várja az érdeklődőket, a koncertekről, illetve Fertő-táj legnagyobb fesztiváljáról nem is beszélve. A sportos élet kedvelőit erdei-és kenutúrák hívják kalandra és a kerékpáros útvonalak sokaságai is felejthetetlen élményt nyújtanak. A romantikára vágyókat macskaköves utcák, meghitt kávézók, gasztronómiai élmények csalogatják városon belül, s a környező falvakban. A családdal érkezőket tárt karokkal várja többek között a soproni bobpálya, a vadaspark, a fertőrákosi kőfejtő témaparkja.  A határ túloldalán található Familypark pedig egész napos, felejthetetlen élményt nyújt minden korosztály részére! Baráti társaságoknak kiváló program a kézműves sörök megízlelése, de a méltán híres soproni borok kóstolása is kihagyhatatlan programnak ígérkezik. Egy szó, mint száz, Sopronban a lehetőségek tárháza végtelen!

Az immár 40 éves Hotel Sopron kiváló helyszín, ha változatos nyári programokon szeretne részt venni.

Feszített víztükrű medence, különleges gasztronómia, izgalmas játéktér várja a kicsiket és nagyokat. Képzeljünk el egy csodás nyári napot, kényelmesen a teraszon ülve koktéllal a kezünkben, a medence páratlan csillogását nézve élvezzük a jól megérdemelt pihenést. Zene, illatok, ízek, hűsítők…, s a következő pillanatban már érezhetjük a víz lágyságát bőrünkön... A Hotel Sopron úszómedencéje ideális hely a társasági élet megéléséhez, kihagyhatatlan időtöltés családdal és barátokkal. Fantasztikus kikapcsolódás, stresszcsökkentő, mesésen feltöltő. Alkonyatkor az atmoszféra az éjszaka fényében mágikus helyszínné változik a medence világításának is köszönhetően. Tökéletes választás romantikusoknak, baráti társaságoknak, ünnepelni vágyóknak...kiváló ételek, italok, csodás zenével ötvözve. Hűvösebb idő esetén sincs csüggedésre semmi ok, számos beltéri szolgáltatással várja a vendégeket a szálloda. Sky Wellness részlege jakuzzival, szaunákkal, edzőteremmel kecsegtet. Szobáinak száma 104, számos szobatípus és lakosztály várja az vendégeket. Határtalan kényelem, számos kedvező ajánlat, magas szintű szolgáltatások a Hotel Sopron sikerének kulcsa.

Érdemes a weboldalon szemezgetni, hisz a születésnapi akciók kereten belül számtalan kedvező lehetőséget találunk.

www.hotelsopron.hu
+36/99/512-261
sales@hotelsopron.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek