Aktívan Ausztria kertjében

A kelet-stájerországi dombság számtalan élményt kínál a mozgásra vágyóknak: nyugalmas, mégis sportos túrákat vagy lendületes kerékpározást a számos kerékpárútvonal egyikén.

Forrás: © Steiermark Tourismus / Klaus Ranger

Ausztria kertje, Kelet-Stájerország, egész évben számos vonzó sportolási és szabadidős lehetőséget tartogat. Mindig akad valami kaland, hogy Ön a nyaralás során is valóban aktívan pihenhessen! Ami azonban mindegyikben közös: távol a tömegturizmustól, és minőség megfizethető áron.

Természetesen egy aktív nap végén a kulináris élmények sem hiányozhatnak. Vendéglátóink Ausztria kertjében örömmel várják látogatását: helyi ínyencségekkel, kreatív ételkölteményekkel és stájer vendégszeretettel kényeztetik Önt.

Forrás: © Steiermark Tourismus / Kurt Elmleitner

Engedje, hogy inspirálják

A túrázás és kerékpározás mellett Kelet-Stájerország még sok-sok egyebet is tartogat. Legyen az akár élményteli fürdőzés, hőlégballonos utazás a magasban, vagy lovastúra. De természetesen az is megtalálja a számítását, aki inkább nyugalomban golfozgatna, vagy a Kneipp-medencékben töltődne fel energiával. Kalandosabb választás a hegymászás. Keresse fel kirándulási célpontjainkat az egész családdal – az „A” mint Almparktól egészen a „Z”, mint Zoo-ig!

Ha pedig a kelet-stájerországi tartózkodást még Élménykártyával (GenussCard) is kombinálja, amellyel számos kirándulási célpont ingyenesen látogatható, akkor már igazán megéri. A kártya több mint 130 szálláshelyen éjszakai szállással kombinálva vehető igénybe.

Tourismusverband Oststeiermark (Kelet-Stájerországi Turisztikai Szövetség)
Schloss 1 | 8225 Pöllau
info@oststeiermark.com
www.oststeiermark.com

Forrás: © Steiermark Tourismus / Bernhard Bergmann
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek