Itthon véget ért a síszezon, csodás kisfilmmel búcsúzott a Mátraszentistváni Sípark

Itthon vége a síszezonnak, amiből bár idén azért olyan sok nem jutott, de március közepéig azért csak kitartottak a hazai sípályák. Aki ezután is síelni szeretne, az kénytelen lesz külföldön nézelődni, méghozzá a magas hegyek környékén, hiszen ott még találhat lehetőséget, hogy hódoljon ennek a téli sportnak, idehaza erre most egy jó darabig nem lesz lehetősége – írja a koponyeg.hu.

Így festett a Mátraszentisváni Sípark a múlt heti, utolsó sielős napok napok egyikén, ahol már csak a kesekeny hósávokon lehetett síelniForrás: Sípark Mátraszentistván/Facebook

Eplény és Mátraszentistván tehát mostanra behódolt a tavasznak, és lehúzták a rolót. Mátraszentisvánban március 20-án vasárnap 15:30-kor megállt a Panorámalift, ezzel befejeződött a 2022/23-as síszezon a 75. sínapon a Síparkban. Ugyanakkor nem múlhatott el ez a szezon egy kis nosztalgia nélkül: a Sípark közösségi oldalán február 19-én feltettek egy kisfilmert, amelyben a legszebb téli, havas pillanatokat elevenítik fel. 

 Eplényben pedig már túracipőt is húzhatunk, ugyanis március 25. szombaton és 26. vasárnap „Síbakancs: OFF, Túracipő: ON" – túraszezonnyitó hétvégét tartanak a Síarénában, melynek témája a medvehagyma lesz. További információkat a túrák pontos idejéről a Síaréna weboldalán találhattok.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek