Újabb nemzetközi díjat kapott a Hello Wood csapata

A számos nemzetközi díjjal elismert Hello Wood és az erdei lombházairól ismert Treehouses közös projektje, a Balaton-felvidéki, párokra optimalizált kabinházakból álló Sziklák nyerték a London Creative Awards, LICC díját építészet kategóriában, írja az építész csapat egy Facebook-posztban.

Az egyik SziklaForrás: Gabriele Sotgiu/Gabriele Sotgiu/Hello Wood

A London Creative Awards (LICC) nemzetközi zsűrije a világ minden tájáról származó friss, haladó szellemű kreatív tehetségeket jutalmazza az építészet, a fotó/videó, a művészet, a grafika, a belsőépítészet és a terméktervezés kategóriájában.

Az egyik kabin teraszaForrás: treehouses.hu

A hat különálló kabinház, melyekről korábban itt írtunk, a Balaton-felvidék egy eldugott részén, Kapolcs mellett, szinte a semmi közepén áll. A két főre tervezett fából készült kabinok nevüket szikla formájukról kapták. A panoráma, a privát jakuzzi és az infraszauna mellett a sziklák teakonyhával is felszereltek, a reggeli pedig az ajtó előtt fogja várni a vendégeket. Egy minibárban kiváló borok közül válogathatunk, amit az esti panoráma társaságában fogyaszthatunk el a teraszon. A pároknak tervezett család-, gyerek- és kisállatmentes szálláshelyek tavaly nyár óta bérelhetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek