Ilyen időre számíthatunk a hosszú hétvégén

Az év utolsó négynapos hosszú hétvégéje vár ránk, ezért biztosan sokan kimozdulnak ezalatt a pár nap alatt. Mutatjuk a Köpönyeg előrejelzését, Így készüljetek tehát, ha útnak indultok. 

Már szinte mindenhol őszbe öltözőtt a táj - illusztrációForrás: Valiphotos/Pixabay

Pénteken erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. Kevés napsütés elsősorban az Alföld térségében várható. Eső nem lesz, de szitálás előfordulhat. A déli szél gyenge marad. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton erősen felhős, párás, keleten néhol tartósan ködös idő lesz. Kevés napsütésre a Dunántúl nyugati felén számíthatunk. Eső nem lesz, de keleten ködszitálás előfordulhat. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. A délies szél gyenge marad.

Vasárnap reggel ködös, napközben rétegfelhős idő várható. A Tiszántúlon tartósan ködös, ködfelhős idő valószínű. Északkeleten kisebb eső, szitálás kialakulhat. 15 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk, a tartósan borús tájakon lesz a hűvösebb.

Hétfőn marad az erősen rétegfelhős, párás idő, főleg reggel sűrű ködfoltokkal. Szitálás, ködszitálás előfordul. A hőmérsékletben sem lesz változás: 14–21 fok lesz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek