Veterángép-találkozóval egybekötött szüreti mulatság lesz Vácrátóton

Veterán járműveket és mezőgazdasági munkagépeket állítanak ki szeptember 10-én, szombaton a szüreti mulatságon Vácrátóton, ahol gyermekprogramokkal, főző- és madárijesztő-versennyel is várják az érdeklődőket – olvasható a BEOL oldalán.

Mintegy 100 különleges, jó állapotú veterán járművet, köztük motorkerékpárokat és mezőgazdasági munkagépet tekinthetnek meg az érdeklődők. Kiállítanak és a nap folyamán többször is beindítanak egy úgynevezett stabilmotort is. A határon túlról is érkeznek kiállítók, és idén egy veterán katonai csapat is jelen lesz gépekkel, egyenruhában.

Népviseleteben tartják meg veterángép-felvonulás után a hagyományos szüreti lovas felvonulástForrás: Facebook/Vácrátóti Hagyományőrző és Faluvédő Egyesület

A programok 11 órától kezdődnek a Gárdonyi Géza Rendezvényközpont melletti területen. A családokat koncertekkel, hagyományőrző programokkal, kézműveskedéssel, ügyességi játékokkal, népi játszóházzal és táncházzal várják. Ezen kívül lesz borkóstoló, szüreti lovas felvonulás, főzőverseny, és a legjobb madárijesztőket is díjazzák. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek