Ilyet még nem láttál: Fényshowban elevenednek meg az ELTE Füvészkert növényei

Alapításának 250. évfordulóját ünnepli idén az ELTE Füvészkert, aminek alkalmából különleges fényjátékkal várják a látogatókat a legendás botanikus kertben. 

Varázslatos FüvészkertForrás: Elte Füvészkert/Facebook

A látogatók egy különleges atmoszférájú mágikus utazáson vehetnek részt, melynek során megelevenednek a kert növényeinek formái és textúrái a vetítésnek és a fényinstallációknak köszönhetően - derül ki a szervezet Facebook-oldaláról. A Varázslatos Füvészkert című fényművészeti előadás május 21-én és 22-én este varázsolja majd el a közönséget.

Jegyeket korlátozott számban, csak a készlet erejéig kaphatók, online és a Füvészkert portáján. Ha elővételben vesszük, 5900 forintba kerül fejenként, ha azonban a fényjáték napján, akkor már 6800 forint - írták. Válthatunk támogatói jegyet is, amivel a Füvészkertért Alapítvány munkáját szponzoráljuk.

A fényjáték ideje alatt, mindkét nap 20 és 22 óra között folyamatosan vetítik Karcis Gábor - Magic Garden (Fénykert Produkció), Vicsek Viktor (Limelight) - Fénybambusz, Koros Design - Liliom, Besnyő Dániel és Czingáli Zoltán (Centrum Production) Fényhálózat című alkotásait. A beengedés félóránként történik, és egyszerre kétszáz fő lehet jelen a kertben, hogy mindenki kényelmesen elférjen és a növényeknek se essen bajuk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek