Hatalmas sikernek örvend az abádszalóki Úszófalu

Az Abádi Úszófalu I. ütemének 17 háza már tavaly tavasszal tulajdonosra talált, és mivel az úszóházaknak azóta is hatalmas a sikerük, november óta készülnek az újabb különleges házikók.

Tavaly már írtunk a különleges abádszalóki úszóházakról, ahol az ember távol tarthatja magát a stressztől, és feltöltődhet a természetben. A vízparti telkek, az úszóházak és a lakóhajók iránti kereslet felfelé ível, így újabb 24 ház készül jelenleg, amelyek idén júniusban kerülnek majd átadásra.

Az új úszóházak panorámás szaunával felszereltekForrás: Facebook/Úszófalu

Az új ingatlanok két méretben vásárolhatók meg: 96 és 144 négyzetméteresek lesznek. A munkálatok már javában zajlanak, és dolgoznak a kikötő fejlesztésén is. A cél egy igazi Úszófalu közösség létrehozása, ahol a tulajdonosok kényelmét szolgálhatja majd egy panorámaablakos úszó szaunaház is – olvasható az Úszóházak hivatalos oldalán. 

Mit tartogat az új tulajdonosok számára?

Az úszóházak napelemmel, nappalival, hálóval és fürdővel felszereltek, ezen kívül olyan extrákkal rendelkeznek, mint a kandalló, a szauna, a jacuzzi, és hatalmas teraszok, de klíma, saját stég, napellenzők és fedett hajógarázs is tartozik hozzájuk. A házak szerkezete szendvicspanel, acél vázszerkezetre építve, kívül műanyag burkolattal ellátva, belül gipszkartonozva.

Az úszóházak bármilyen vízterületre építhetőek, nem befolyásolja őket a hullámzás, és a szigetelt falaknak köszönhetően télen és nyáron is kényelmesen lakhatóak.

Az építkezés előtt lehetőség van személyes üzem- és gyárlátogatásra, ahol a leendő tulajdonos megtekinheti a beépítendő anyagmintákat és, hogy hogyan készül az úszóházuk. 

A nappaliból lenyűgöző panoráma nyílik a Tisza-tóraForrás: Facebook/Úszófalu

Lélegzetelállító panoráma

Az úszóházak attól különlegesek, hogy a tulajdonosaik a nappaliban ülve csodálhatják a vízre szálló madarakat, és az évszakok színpompás változását. A terasz lépcsőjéről egyből a nyílt vízre vagy a csónakjukba léphetnek, közben páratlan növény- és állatvilággal találkozhatnak, és lenyűgöző Tisza-tavi panorámában gyönyörködhetnek. Itt kikapcsolódhatnak a hétköznapi mókuskerékből, elfelejthetik gondjaikat, és egyedülálló, természetközeli élményben lehet részük. 

A hatalmas úszóházak árai vetekszenek egy mai, kisebb méretű belvárosi lakás árával, de itt tényleg minden a tulajdonosok fantáziájára és igényeire van szabva. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek