Ennek a megújuló szállodának a szobáit Máté Bence természetfotói díszítik

Három szakaszban újul meg Szeged egyik legismertebb szállodája, a Novotel, ahol Máté Bence magyar természetfotós képeivel díszítik a szobákat. Az Accor csoporthoz tartozó hotelben a munkálatok teljes költsége mintegy 700 millió forint.

Forrás: Novotel Szeged / Press

A nyolcszintes hotel 140 szobájából az első szakaszban 50 szobát már felújítottak három emeleten. Ezek már elkészültek, és  amint a fenti képen is látszik, hangulatukban is igazodnak a választott természetfotókhoz. A szálloda hat különböző képet használt fel a díszítéshez Máté Bence díjnyertes képei közül. A fotós a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztottak - olvasható a sajtóközleményben.

A felújítás második fázisra idén ősszel kerül sor, ekkor két emeleten 36 szoba kap új arculatot. A harmadik szakaszban, 2022 februárjában az összes fennmaradó szoba és emelet, valamint a közös helyiségek (recepció, bár, étterem) is megújulnak. A felújítás ideje alatt a szálloda továbbra is várja a vendégeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek