Napozóteraszos apartmanházakat telepítenek a kiskörei kemping területére

Még mindig nem sokat lehet tudni arról a vízparti csodaként emlegetett birodalomról, amely már jó ideje készülődik hazánk legnagyobb mesterséges tavának, a Tisza-tó partján, mindenesetre a Ring-a-tó Strand és Apartmanpark a Facebook-oldalán apránként mindig csepegtet egy kis infót erről a nagy készülődésről.

Néhány napja posztolták az első látványterveket a kiskörei apartmanparkról, ahol a tó legújabb, legmodernebb, napozóteraszos szálláshelyei épülnek. A poszt alatti kérdésre, hogy mi lesz az eddigi kempinggel, a tulajdonosok ezt írták: "full extrás apartmanok lesznek, amelyek hamarosan bérelhetőek az idei szezonra"

A Facebook-bejegyzés szerint már elkészült a felújított, akadálymentesített vizesblokk, a játszótér és a bisztró helye, hamarosan pedig az apartmanházakat is építeni kezdik. Telepítenek majd tóba vezető csúszdát és szabadtéri fitneszparkot, lehet majd bringát, kajakot, kenut és SUP-ot bérelni, ígérnek egy csomó napágyat, ingyen wifit, vízi- és szárazföldi játszóteret, és kialakítanak egy baba-mama szobát is.  

Forrás: Szekeres Andrea / Travelo
Légkondis nyaralóhajók és egy új tájétterem várják idén a turistákat a Tisza-tónál
Május elején, legutóbb egy sajtóút keretében jártunk a Tisza-tónál, ahol nemcsak vízre szálltunk, de pár kilométeren át elkormányozhattunk egy nyaralóhajót, hogy aztán Sarudon kikötve megnézzük, milyen újdonságokkal várják a turistákat hazánk legnagyobb mesterséges tavának partján. Ha idén nyáron azt tervezik, hogy járványbiztosan egy hajó fedélzetén töltik a szabadságukat, érdemes tovább olvasni, mert minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk egy ilyen vízi út megszervezéséhez. Hoztunk árakat, néhány fotót a hajó belsejéről, szárazföldi programokhoz pedig mutatunk egy sörfőzdés poharazót, egy rétesező kertudvart és a Tisza-tó első tájéttermét. Olvassanak tovább erre!
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek