Festett vándorkövek indultak útnak Szegeden

  Április 30-án délelőtt indult útjára az Eközben Szegeden blog csapata, hogy Szegeden száz darab festett vándorkavicsot helyezzen el a Szeged kövei projekt keretében. Arra kérik a város lakóit, hogy keressék meg a köveket, vigyék tovább őket, vagy indítsanak saját vándorkövet – adta hírül az etcetera.hu.

  Forrás: Eközben Szegeden/Facebook

  Az alapötlet egyébkéként a székesfehérvári Köves(s) Fehérvár nonprofit szervezettől származik, a székesfővárosban – a közösségi oldal bejegyzésein végig görgetve – már sok ezer festett kavics keringhet az utcákon, tereken, parkokban és a település legkülönbözőbb pontjain.

  Forrás: Eközben Szegeden/Facebook

  A kezdeményezéshez az Eközben Szegeden csapata is nagy lendülettel csatlakozott, és nézve a Facebook-bejegyzéseiket, úgy tűnik, az ötlet gyorsan népszerűvé vált.

  A játék lényege, hogy meg kell keresni a városszerte elrejtett köveket. Aki megtalál egyet, készítsen róla fotót, és rejtse el máshol - egy újabb fotó kíséretében.

  A fotókat ezután az Eközben Szegeden csapatának lehet elküldeni, vagy kiposztolni a #szegedkövei hasteggel. Az igazán kreatívak saját köveket is készíthetnek, melyeket olyan helyeken érdemes elrejteniük, ahol azért nem lehetetlen küldetés rájuk lelni – írja a sokszinuvidek.24.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek