Megnyílt a Dunakanyar és Szentendre legújabb szállodája

Megnyílt a Dunakanyar és Szentendre legújabb, modern, fiatalos, 104 fő befogadására alkalmas szállodája az ország legnagyobb szabadtéri múzeumának szomszédságában. A Skanzen Hotel kiváló választás azok számára, akik több napos múzeumi látogatást terveznek, a Dunakanyar településeit szeretnék meglátogatni, vagy a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó egyedülálló természetvédelmi környezetben szeretnének barangolni. A hotel vendégeinek a Skanzenbe a belépés ingyenes.

A Dunakanyar és Szentendre legújabb szállodája a Skanzen HotelForrás: Skanzen_Press

A kétszintes 38 szobás, 104 férőhellyel rendelkező hotelben 14 kétágyas, 18 négyágyas, egy mozgássérült szoba és egy franciaágyas lakosztály várja a vendégeket. A szálloda az épülő Erdély épületegyüttes mellett, a Skanzen közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A Pilis lábánál tökéletes helyszín az aktív pihenésre vágyóknak.

Az osztályokat is várjákForrás: Skanzen_Press

A földszinti kétágyas szobák házaspárok, családok, esküvői vendégek számára ideálisak, a felső szint emeletes ágyas szobái az osztályokat, kirándulócsoportokat várják. Az emeleti négyágyas szobákban két osztály tud kényelmesen, egyszerre megszállni. A szállóban kis étkezőhelyek, közösségi terek segítik az elkülönülést és a közös programokat is – tudtuk meg a Skanzen_Press sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek