Hétfőtől újabb vonalon jár emeletes vonat

  A váci vonal után már a Ceglédre közlekedők is emeletes motorvonaton utazhatnak, a MÁV bejelentése szerint szeptember 21-től, vagyis hétfőtől vetik be a KISS nevű szerelvényt az új vonalon.

  A MÁV közleménye szerint a váci vonalon augusztus 24-én újraindult KISS hétfőtől már a második vonalon közlekedik, az új emeletes motorvonat az utasforgalmi próbaüzemet a ceglédi 100a, vagyis a Budapest-Cegléd-Szolnok közötti vonalon kezdi meg, miután az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően megszerezte a szükséges engedélyeket.

  Az emeletes motorvonat már Ceglédre is szállít utasokatForrás: MÁV / Facebook.com

  A társaság közleményében kiemeli, hogy szeptember 8-tól a Budapest elővárosában közlekedő valamennyi, így a KISS emeletes motorvonatokat is naponta fertőtlenítik. A vasúttársaság továbbra is arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, a közösségi közlekedési eszközökön mindenkinek kötelező az arc (száj és orr) eltakarása, ezt szeptember 15-e óta fokozottan ellenőrzik a vonatokon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!