Nem múlik még a nyár - ilyen idő vár ránk a héten

Ma sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen. Nem alakul ki csapadék, reggel 11, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet - mérsékelten meleg kora őszi idő várható. Fronthatással nem kell számolnunk, a közlekedés időjárási feltételei is kiválóak lesznek.

Forrás: Bernd Niebuhr/pixabay.com

Szerdán derült időre, ragyogó napsütésre számíthatunk, eső biztosan nem lesz. Kellemesen meleg idő várható 24-29°C-kal, a délnyugati szél időnként megélénkül. Nem lesz front felettünk - derül ki a koponyeg.hu előrejelzéséből.

Csütörtökön északnyugat felől egy szakadozott felhősáv érkezik, de emellett többórás napsütés is valószínű. Esetleg északon, északkeleten fordul elő zápor. Marad a 27 fok körüli maximum hőmérséklet.

Pénteken is túlnyomóan napos, száraz, nyáriasan meleg időre van kilátás, az északkeleti légmozgás csak néha élénkül meg. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke. A hétvégét is kevés felhő és sok napsütés jellemzi majd, miközben tovább erősödik a nappali felmelegedés: délutánonként már 26-31°C valószínű - főleg délen lesz hőség. A keleti szél gyakran lesz élénk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek