Ezeket a budapesti helyszíneket lezárják a hosszú hétvégére

  Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere közelményt adott ki a húsvéti hosszú hétvége alatti lezárásokról. Mint a város honlapján olvasható, annak érdekében, hogy a különösen frekventált közterületeken ne legyen a járvány szempontjából veszélyes tömeg, péntektől hétfőig, reggel 8-tól hétfő estig minden nap reggel 8 és este 10 óra között zárva lesz a Margitsziget, az Óbudai-sziget és a Római-part.

  MargitszigetForrás: Illustratedjc/commons.wikimedia.org

  A lezárásoknak a rendőrség szerez érvényt. A BKK erre a négy napra felfüggeszti a 26-os busz közlekedését, valamint a jelzett időszakban nem áll meg a 4-es és a 6-os villamos a Margitszigetnél.

  Mint a közlemény írja, a járvány terjedésének megfékezése most nehéz döntéseket tesz szükségessé, a főpolgármester kéri a budapestieket, maradjanak otthon az ünnepek alatt is. Felhívta a figyelmet arra is, hogy azzal tesszük a legtöbbet a szeretteinkért, ha nem látogatjuk meg őket, és hozzátette, "ha betartjuk a korlátozó intézkedéseket, akkor túl leszünk ezen is".

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!