Tatán és a Balatonnál is felépítenék a közkedvelt, hazai szállodát

Miskolctapolcán már közel öt éve működik egy Avalon Park szálloda, amely népszerű, és igen jóra értékelt a vendégek körében. Most az a terv, hogy szállodaláncot hoznak létre, és a kínálatot újabb magyarországi helyszíneken bővítik.

Új szállodákban pihenhetünk nemsokára - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Michael Dechev

Az Avalon Resort & SPA a családokat, baráti társaságokat és üzleti utazókat egyaránt várja, akik finn rönkház technológiával megépült hotelben pihenhetnek. Évente mintegy 150-200 ezer vendég fordul meg a miskolctapolcai létesítményben.

Az elmúlt évek eredményeinek köszönhetően született meg az a tulajdonosi döntés, hogy egy szállodalánc kiépítésébe fektessenek be. A brand következő tagjának egy új, 5 csillagos színvonalat képviselő, prémium szállodát álmodtak meg - tudtuk meg a Turizmus.com híréből.

Az előzetes kiválasztás alapján az egyik célzott helyszín Tata városa, az Öreg-tó és a partján álló tatai vár közelében. További lehetséges helyszínként merült fel Zamárdi, valamint Balatonföldvár.

A szállodaberuházás a tervek szerint közel 200 fő számára biztosít majd állandó munkalehetőséget, a kiválasztott város pedig a megnövekedett idegenforgalmi adóval és – a beruházó közleménye szerint – egy országos vonzású hotellel gyarapszik.

Zamárdi egyébként a déli part egyik legkönnyebben megközelíthető üdülőhelye, népszerűségét több kilométer hosszú, gondozott szabad strandja, és változatos kulturális programjai biztosítják.

Balatonföldvárnál a tó vize sekély, ezért a nyugodt, családias üdülésre vágyók közkedvelt célpontja, de az ide látogatók számos aktív sportolási lehetőség vagy kulturális rendezvény közül is választhatnak. Mindkét település már most is meghatározó turisztikai célpontja a Balaton ezen szakaszának.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek