Hévíz a 20 legjobb európai úti cél jelöltjei között van, szavazzon hát rá!

  Holnaptól, azaz január 15.-től indul az internetes szavazás a "European Best Destination 2020" azaz a legjobb európai úti cél díj elnyerésére. 2009 óta minden évben megrendezik ezt a versenyt, amelyben a közönség dönti el, hogy melyik város érdemes erre a megtisztelő címre. 2019-ben Budapest nyerte el a "European Best Destination" díjat, így Hévíz jelölésével lehetősége van Magyarországnak a duplázásra!

  Forrás: Hévízi Turisztikai Np Kft.

  2020. január 15. és február 5. között szavazzon Hévízre!

  A szavazás kapcsán elérhető az alábbi két weboldal: A Hévíz.hu szavazásra buzdító aloldala, valamint a European Destinations aloldala.

  Maximilien Lejeune, a "European Best Destination" díj igazgatója szerint:

  Nagyon megtisztelő, hogy Hévíz városa is részt vesz versenyünkön, amely immáron 11 éve olyan rangos városok népszerűsítésében közreműködik, mint Milánó, Lisszabon, Koppenhága, Budapest,London, Párizs, vagy Bécs.

  A hévízi élmények nem hasonlíthatóak össze más városok kínálatával. Ezek autentikus élmények, valós tapasztalatok gyönyörű környezetben. Európa legnagyobb természetes termáltava a város központjában található, ahol egész éven át nyíló tavirózsák között fürdőzhetnek a vendégek.

  Forrás: Hévízi Turisztikai Np Kft.

  Erre a gyógyvízkincsre épül Hévíz több mint 200 éves fürdőkultúrája. Hévíz az egyik leggyorsabban fejlődő európai város, mely évről-évre egyre több látogatót fogad –  írja sajtóközleményében a Hévízi Turisztikai Np Kft.

  Hévíz városa azért indul a versenyben, mert hisszük, hogy azok az utazók, akik ellátogatnak ide, közel akkora, sőt akár nagyobb élményben is részesülhetnek itt, mint bármelyik nagy európai fővárosban – tette hozzá Lejeune. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!