Hévíz a 20 legjobb európai úti cél jelöltjei között van, szavazzon hát rá!

Holnaptól, azaz január 15.-től indul az internetes szavazás a "European Best Destination 2020" azaz a legjobb európai úti cél díj elnyerésére. 2009 óta minden évben megrendezik ezt a versenyt, amelyben a közönség dönti el, hogy melyik város érdemes erre a megtisztelő címre. 2019-ben Budapest nyerte el a "European Best Destination" díjat, így Hévíz jelölésével lehetősége van Magyarországnak a duplázásra!

Forrás: Hévízi Turisztikai Np Kft.

2020. január 15. és február 5. között szavazzon Hévízre!

A szavazás kapcsán elérhető az alábbi két weboldal: A Hévíz.hu szavazásra buzdító aloldala, valamint a European Destinations aloldala.

Maximilien Lejeune, a "European Best Destination" díj igazgatója szerint:

Nagyon megtisztelő, hogy Hévíz városa is részt vesz versenyünkön, amely immáron 11 éve olyan rangos városok népszerűsítésében közreműködik, mint Milánó, Lisszabon, Koppenhága, Budapest,London, Párizs, vagy Bécs.

A hévízi élmények nem hasonlíthatóak össze más városok kínálatával. Ezek autentikus élmények, valós tapasztalatok gyönyörű környezetben. Európa legnagyobb természetes termáltava a város központjában található, ahol egész éven át nyíló tavirózsák között fürdőzhetnek a vendégek.

Forrás: Hévízi Turisztikai Np Kft.

Erre a gyógyvízkincsre épül Hévíz több mint 200 éves fürdőkultúrája. Hévíz az egyik leggyorsabban fejlődő európai város, mely évről-évre egyre több látogatót fogad –  írja sajtóközleményében a Hévízi Turisztikai Np Kft.

Hévíz városa azért indul a versenyben, mert hisszük, hogy azok az utazók, akik ellátogatnak ide, közel akkora, sőt akár nagyobb élményben is részesülhetnek itt, mint bármelyik nagy európai fővárosban – tette hozzá Lejeune. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek