Szilveszterre újra kinyit az eplényi síaréna

  Az Eplényi Síarénában az elmúlt napok hideg időjárásának hatására elkezdték gyártani a technikai havat a sípályára - olvasható az intézmény honlapján.

  Forrás: Intersport Síaréna Eplény/Facebook

  Az elmúlt éjjel több mint 15.000 köbméter havat gyártottak az A1-es pálya felületére, így a látogatók átlagosan 40 cm-es friss havon csúszhatnak a 2019-es év utolsó napján. A feljutásról az Audi E-tron 4 üléses felvonó fog gondoskodni, és nyitva lesz a T1-es tanulópálya és tanulólift is. A pálya december 31-én reggel 9:00-kor nyit és egészen 20:00-ig lehet majd rajta síelni és snowboardozni.

  Az eplényi Intersport Síaréna a teljesen kezdő pályáktól, a haladóknak való területeken keresztül egészen a kifejezetten meredek lejtőkig kínál lehetőséget a lesiklásra. A pályákon sötétedés után is lehet síelni, ugyanis több mint 4 kilométeren található világítás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!