Veszprémben különleges sétával búcsúztathatja az óévet

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2019. december 31-én, kedden 10.30 órától különleges, szilveszteri hangulatú városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével - adja hírül a cég közleménye. A gyalogos városnézés keretében Takácsné Ferenczik Brigitta mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődőknek.

A veszprémi várForrás: nautilus64/pixabay.com

A séta az Óváros térről indul 10.30-kor, végállomása a Veszprémi Vár. A vezetést megelőzően óévbúcsúztató koccintásra várják a résztvevőket. Jelentkezni december 30-án 12:00 óráig lehet az info@veszpreminfo.hu e-mail címen. A részvételi jegyek megvásárolhatók a vezetés napján, közvetlenül a séta előtt, vagy elővételben a Tourinform Veszprémben (Óváros tér 2.).

A  2 órás sétajegy felnőtteknek 1000 forintba kerül, a diákok és nyugdíjasok 500 forintért vehetnek részt, a családi jegy pedig 2.500 forintba kerül. A jegy nem névre szól, átruházható. A séta minimum 5 fő részvétele esetén indul. A sétán való részvétel feltételeiről a Tourinform Veszprém irodájánál tájékozódhat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek