Zenével és mesékkel hangolódhat a karácsonyra a Hagyományok Házában

  Karácsonyhoz közeledve ünnepi díszbe öltözik a Hagyományok Háza, mely december 13. és 15. között változatos programokkal várja a kicsiket és nagyokat - tudtuk meg az intézmény honlapjáról. Az adventi programkínálatot az ünnepre készülődés jegyében állították össze, lesz vásár, kézműves műhelyek, a látogatók emellett mesékkel és koncertekkel hangolódhatnak a karácsonyra. 

  A kép illusztrációForrás: blogmood/pixabay.com

  A vásáron igényes és egyedi ajándékok vásárolhatóak közvetlenül az azokat készítő népi iparművészektől, kézművesektől, aki többek között szemet gyönyörködtető nemeztárgyakat, kosarakat, szappanokat, gyöngyékszereket, bőrtárgyakat, hímzéseket, viseleteket kínálnak.

  A vásár mellett lehetőség lesz kézműves workshopokon saját ajándéktárgyak készítésére. A műhelyekben kis létszámú csoportok dolgoznak, így az oktatók mindenkire egyéni figyelmet tudnak fordítani. Bővebb információ és részletes program a rendezvény honlapján olvasható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!