Késő esti jógázással vár a Citadella

  Augusztus 10-én és 11-én jóga fesztivált rendeznek a Citadellán, a szombat délutántól vasárnap hajnalig tartó jógaórákon 80 fős csoportokat várnak a különböző órákra. Az eseményt a Budapest 2019 Európa Fővárosa programsorozat keretében szervezik, neves, hazai jógaoktatókkal lehet gyakorolni a lenyűgöző helyszínen. Nemcsak azokat várják, akik gyakorolni szeretnének, hanem azokat is, akik érdeklődnek a keleti mozgásforma iránt: különböző hazai jógaiskolák mutatkoznak be, és ezeken belül is rengeteg ágát lehet megismerni a jógának. Ezeket a Gellérthegyen közvetlenül a Citadella alatt elhelyezkedő parkosított területen lehet megnézni, a Jóga-pikniken.

  A Citadellán 50 perces órákat tartanak majd, 80 fős csoportoknak, szombaton 23 óráig a Sivananda, Iyengar, Vrindávan Gangótri, Himalájai, a Kundalini, illetve a Forrójóga irányzatokat is ki lehet próbálni, vasárnap hajnalban pedig Napüdvözlő és Astánga Vinyásza jógával indíthatják a hétvége második felét hajnal 4:30 és 6 óra között. Az eseményhez regisztráció szükséges. Magyarországon 1968-tól van lehetőség a jógázásra, ekkor nyílt Budapesten az első jógaiskola. Az első jógik az 1900-as éves elején érkezhettek hazánkba.

  Forrás: Toroczkai Zsolt
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!