Érdemes lesz kedden reggel kilátogatni a Szent Gellért térre

Annak örömére, hogy két hónapja már Budapesten is tesztüzemmódban működnek az e-rollerek, a Cities-4-People szervezésében megvalósuló Mobilitási Pont ajándék reggelivel és a közösségi közlekedéshez kapcsolódó programokkal vár minden érdeklődőt Szent Gellért tér M4-es kijáratánál. A reggeli sportprogramra 2019. június 25-én, reggel 7 és 9 óra között kerül sor - olvasható az esemény sajtóközleményében és Facebook oldalán.

A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

Aki szeretné kipróbálni a rollereket, az reggel a Zöldroller kuponkód aktiválásával 500 forint értékű Lime utazást kap a szolgáltatótól. A kedvezmény csak kedden érvényes értéke pedig a rollerek egyszeri aktiválásának (250 forint) és 5 perc (percenként 50 forint) ingyen utazásnak felel meg. Ezen felül több mint 100 darab Lime bukósisakot is kiosztanak majd a szervezők, amivel a biztonságos közlekedésre, és a felelősségteljes rollerhasználatra szeretnék felhívni a figyelmet.

Az eseményen azt is megtudhatják, hogy miként kell használni a Mobilitási pontot, vagyis a megosztási alapon működő közösségi közlekedési rendszereket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek