Érdemes lesz kedden reggel kilátogatni a Szent Gellért térre

  Annak örömére, hogy két hónapja már Budapesten is tesztüzemmódban működnek az e-rollerek, a Cities-4-People szervezésében megvalósuló Mobilitási Pont ajándék reggelivel és a közösségi közlekedéshez kapcsolódó programokkal vár minden érdeklődőt Szent Gellért tér M4-es kijáratánál. A reggeli sportprogramra 2019. június 25-én, reggel 7 és 9 óra között kerül sor - olvasható az esemény sajtóközleményében és Facebook oldalán.

  A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

  Aki szeretné kipróbálni a rollereket, az reggel a Zöldroller kuponkód aktiválásával 500 forint értékű Lime utazást kap a szolgáltatótól. A kedvezmény csak kedden érvényes értéke pedig a rollerek egyszeri aktiválásának (250 forint) és 5 perc (percenként 50 forint) ingyen utazásnak felel meg. Ezen felül több mint 100 darab Lime bukósisakot is kiosztanak majd a szervezők, amivel a biztonságos közlekedésre, és a felelősségteljes rollerhasználatra szeretnék felhívni a figyelmet.

  Az eseményen azt is megtudhatják, hogy miként kell használni a Mobilitási pontot, vagyis a megosztási alapon működő közösségi közlekedési rendszereket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!