Különleges letelepedési expón vehetünk részt öt településen egyszerre

  Különleges letelepedési programot szerveznek idén ősszel a Baranyai Hegyháton, hogy a vidéki élet iránt érdeklődők a maguk természetes valóságában ismerhessék meg a falusi élet nyújtotta lehetőségeket. A Letelepedési Expót2019. szeptember 13-14-re tervezik Alsómocsolád, Bikal, Mágocs, Mekényes és Nagyhajmás települések részvételével. A kétnapos rendezvény célja, hogy végre feloldja azt az általános és sematikus képet, amit a legtöbben a vidéki életről látnak, és hogy bemutassa, a „nehézkes közlekedés és túl nagy nyugalom", amitől a legtöbb városi ember tart, nem hátrány, hanem érték. 

  Forrás: Észak-Hegyháti Mikrotérségi Unió

  Az eseményen a látogatók testközelből megtapasztalhatják majd, milyen a falusi élet és interaktív programokon keresztül felfedezhetik a települések nyújtotta előnyöket is. A Letelepedési Expo célja, hogy megmutassa a térség távolról nem látható értékeit, és hogy milyen élet várhat azokra, akik a
  nagyvárosok zaját elhagyva ezt az életet választják - olvasható a sajtóközleményben.

  Az elő-regisztrációhoz kötött rendezvényt két blokkban, különböző helyszíneken rendezik majd meg, így mind az öt település teljes egészében bemutatkozhat a látogatóknak. A résztvevők felfedezhetik a településeket, előadásokat hallgathatnak, és érdekes programokon is részt vehetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!