Utaztak már Budapesten a Helgával? Most megtehetik

  A tavalyi sikeres nyár után, a Hendrick's Elragadó és Lenyűgöző, Guruló Alkalmatossága, azaz H.E.L.G.A. ismét útra kel Budapesten és a Balaton-felvidéken. A rendhagyó budapesti városnéző és balatoni gasztrotúrák érdekessége maga a jármű, amivel a vendégek végig gurulnak az utcákon, illetve a ginbár, ami a busz fedélzetén található.

  A képen Szauer Judit, aki a június 8-i Gasztroforradalom a Balaton-felvidéken túrát vezetiForrás: Unusual Society of Hendrick's / Facebook

  A négykerekű, kabrió ginbár idén három, a Hosszúlépés. Járunk? által kidolgozott budapesti túrával és egy, a Balaton északi partját bebarangoló úttal várja a különleges ízek szerelmeseit. A Hírességek szerelmei Budapesten túra legközelebb 2019. június 13-án indul 18:00, 19:30 és 21:00 órakor. A Budapest fashion világa régen és ma elnevezésű gin&tonic buszozásra június 14-én ülhetünk fel 18:00, 19:30 és 21:00 órakor. A Titkos klubok és bordélyházak Budapesten túrára pedig 2019. június 9-én, illetve 16-án kerül sor, 16:00, 18:00, és 20:00 órai indulással – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  A Balaton-felvidéki gasztrotúra témái érintik majd a Tihanyi-félsziget híres levenduláit, a Paloznaki Jazzpiknik szellemiségét, a magyar tenger legautentikusabb pékségét és persze a finom balatoni ízeket. A túrákra 2019. június 8-án és 15-én kerül sor 11:00, 14:00 és 16:00 órakor.

  Forrás: Unusual Society of Hendrick's / Facebook

  Az idegenvezetővel tartott budapesti standard túrák ára: 1990 Ft/fő, a standard, guide nélküli túrák a Balatonon: 1490 forintba kerülnek. A prémium túrák, ahol a téma egy szakértője a guide, 2990 forinttól érhetőek el. A jegyár minden esetben tartalmaz 1 pohár Gin&Tonikot! Minden további ital 990 Ft-os áron kapható a busz bárjában! A budapesti ginbuszokra Deák Ferenc térnél, az Akvárium klub előtti Hop-On Hop-Off megállóban lehet felszállni, Balatonon pedig a Tihanyi Piac PLACC-nál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!