A teaceremóniák szerelmeseinek ajánljuk!

  A Japán Alapítvány tavalyi török-japán teadélutánjának olyan pozitív volt a fogadtatása, hogy a szervezők idén is készültek egy hasonlóan izgalmas programmal. Így aki június 13-án délután ellátogat a Yunus Emre Intézet épületébe több, a teával és annak hagyományaival kapcsolatos programon és előadáson is részt vehet – olvasható a Japán Alapítvány közleményében.

  Forrás: Japán Alapítvány

  A rendezvény egy, a török és japán teakultúrát bemutató fotókiállítás megnyitójával indul; ezt követően lehetőség lesz megismerkedni a két ország tradicionális játékaival, valamint kézműves foglalkozásokon elsajátítani a török szövés alapjait, illetve különböző formákat hajtogatni origamipapírból. A teakultúra rajongóinak ez alkalommal sem kell csalódniuk: az est folyamán sor kerül török és japán teabemutatókra, valamint teakóstolóra is.

  Az ingyenes és még csak regisztrációhoz sem kötött programok 16 órakor kezdődnek, majd 18:15kor filmvetítés is lesz, ahol a 2015-ös Ertugrul című japán-török történelmi filmet nézhetjük meg. A szőttes készítés és az origami foglalkozás a vetítés alatt is folytatódnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!