Több mint negyven sportág közül választhatnak ezen a fesztiválon

  Több mint negyven sportág 2500 versenyzőjének részvételével rendezik meg 2019. június 20. és 23. között a nyár legnagyobb magyarországi sportfesztiválját a Lupa Beach-en. A Beach Sports Festival 2019-en a strandsportágak országos és regionális bajnokságait, valamint a hagyományosan zárt terekhez kötött sportok ez alkalomra kiírt versenyeit rendezik meg, illetve a négy nap alatt bemutatkoznak a jövő sportjai is.

  Lupa-hangulatForrás: Beach Sports Festival / FB

  A rendezvényen jelentős szerepet kapnak majd olyan hagyományos teremsportok, mint a harcművészetek és a küzdősportok, továbbá a szellemi sportok, amiket ezúttal a szabadban, strandkörnyezetben próbálhatnak ki. A cél, hogy a strandolókat és a kísérőket is aktív sportolásra bírják.

  A multisport-fesztiválon egyebek mellett lesz strandröplabda, strandfoci, vízikosárlabda, búvárúszás, wakeboard, kajakpóló, szumó, karate, kempo, darts, sporthorgászat, valamint E-sportok és számos technikai sportág, bemutatóként pedig aerobik és pétanque is.

  Pétanque, a francia labdajátékForrás: shutterstock.com

  A szervezők kiemelték: a programsorozatot a kolumbiai nagykövetség által támogatott salsa est színesíti, továbbá olimpiai és világbajnok kajak-kenusok, illetve válogatott férfi és női jégkorongozók küzdenek meg sárkányhajóba ülve egymással, megfelelő időjárási viszonyok esetén pedig különleges légibemutatóra is sor kerül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!