Változások lesznek Pünkösdkor a vonatok közlekedésében

  Pünkösdkor nem a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok, a forgalmasabb útvonalon pedig gyorsan fogynak a jegyek.

  Június 9-én az ünnepnapi, 10-én a vasárnapi, 11-én kedden pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. A Televonat június 10-én, hétfőn közlekedik, olvasható a MÁV Zrt. sajtóközleményében.

  Forrás: analogicus/Pixabay

  Ilyenkor többen kelnek útra, ezért a vasúttársaság plusz kocsikat is csatol az InterCity vonatokhoz, ám ennek ellenére is azt javasolják, hogy érdemes néhány nappal korábban megvenni a jegyeket. Ráadásul az automatából vásárolt vagy online váltott, de automatából kinyomtatott jegyeket 5 százalék, e-vonatjegyeket pedig 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.

  A legforgalmasabb a Budapest–Debrecen–Záhony vonalon közlekedik az új, Sóstó IC – pénteki és vasárnapi menetrend szerint. A Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre közlekedő Televonat pedig a megszokottól eltérően nem vasárnap, hanem pünkösdhétfőn indul.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!