Új gyorsforgalmi útszakaszt adnak át júniusban

  Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között, az átadandó út 10,8 kilométeres. A ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, és idén őszre készül el, írja az MTI.

  A kép illusztrációForrás: distel2610 /Pixabay

  Az útfejlesztéssel biztonságosabbá és gyorsabbá válik a közlekedés Budapest és Szolnok térsége között. Az M4-es gyorsforgalmi út két ütemben épül a NIF Zrt. beruházásában. Az első ütem az M0-tól, azaz Üllőtől Ceglédig tartó 44,4 kilométeres szakasz. Ebből már átadtak 8,2 kilométert tavaly nyáron.

  Az idén június végéig 4,8 kilométer készül el a ceglédi körforgalomtól Budapest irányába, a hátralevő mintegy 30 kilométeres szakaszt pedig a tervek szerint az idén év végén adják majd át. A másik ütem a Cegléd és Abony között épülő 17,6 kilométeres szakasz, amelyből 6 kilométert adnak át június végéig. A ceglédi körforgalom felújítása a nyáron kezdődik, és idén őszre készül el. A második szakasznak a hátralevő mintegy 11 kilométere a tervek szerint 2020 nyárra készül el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek