Oldtimer Ikarusok lepik el a ferihegyi Aeroparkot

  Szokatlan módon ezúttal nem(csak) a repülőgépek szerelmeseit várják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér melletti Aeroparkba, hanem a buszfanatikusokat is. A repülőskanzenben ugyanis július 6-7-én a Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) és a BKV közösen felvonultatja az Ikarus-gyár legendás busztípusait

  olyan felhozatalban, amire eddig nem volt példa.  

  1. Ferihegyi Ikarus TalálkozóForrás: Aeropark/Facebook

  Az 1. Ferihegyi Ikarus Találkozón kívül-belül meg lehet majd nézni a muzeális buszokat, lehet velük pár kört is tenni. Eközben szakértők értekeznek a régi darabokról, amik egykor Ferihegyre/-ről hozták-vitték az utasokat. Ráadásul története során először mutatja be egyszerre a BKV a teljes nosztalgiabusz-flottáját.

  A szervező LKK és a BKV várja azon szervezetek vagy magánszemélyek jelentkezését, akik bemutatnák különleges Ikarusukat. Ők ezen a mailcímen jelentkezhetnek: lkkbud@gmail.com. A normál látogatóknak amúgy nem kell regisztrálni, normál Aeropark-belépővel látogatható lesz a rendezvény, csupán a buszokon való utazásnak lesz – később meghatározandó – különdíja.

  Emlékezetes, hogy 2016-ban egyszer megszervezték, hogy reptéri buszok vonuljanak végig Budapesten, valószínűleg a fenti képek is ekkor készültek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!