Amerikai autócsodák vonulnak fel a Monostori erődben

Ezerötszáz amerikai autó, gumifüst verseny, Low Rider Show, Big Foot autótaposás és hajnalig tartó Rock’N’Roll bulik – többek között ezekkel várják a fesztiválozókat egy augusztusi hétvégén a Monostori erődben, ahova a Rednexet is meghívták. A 90-es évek svéd pop együttese látványosnak beígért showműsorral érkezik Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

Forrás: Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

A Cotton Eye Joe, az Old Pop In An Oak és a Wish You Were Here című szerzemények augusztus 8. és 11. között, a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon szólalnak meg újra az autócsodák közelében.

Forrás: Jeffrey Eric Francis Friedl

A Rednex mellett Török Ádám és a Légió is beveszi a Monostori erődöt, de például Johnny Cash slágereivel érkezik A Nyughatatlan zenekar, ott lesz a Zorall, a keményebb rock dalokat pedig egy tribute banda, a Kiss Forever Band szolgáltatja majd. Amerikai autó fesztiválról beszélünk, tehát a rockabilly műfaját sem kell majd nélkülözni, melyet a B'15 Truckabilly Trio szállít majd Komáromba. Minderről bővebben az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek