Pirostojás Expresszre pattanhatnak fel a gyerekek a Bükkben

Az Északerdő Zrt. és a Csanyik Erdészeti Iskola április 20-án kisvonatos kirándulással közös húsvéti gyermekprogramot szervez a Bükkbe.

A tervezett program keretében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút különvonatot indít, amivel az érdeklődők Andókútra, illetve Mahócára utazhatnak. Az erdei iskola a húsvéti ünnephez kapcsolódó programmal is várja a kicsiket és szüleiket.

Pirostojás Extressz indul a BükkbenForrás: Facebook / Északerdő Zrt,

A különvonat a tervek szerint reggel 9:45-kor indul az erdei vasút miskolci, Dorottya utcai állomásáról, de a szerelvényre 10 órakor a Csanyik Erdei Iskola állomáson is fel lehet majd szállni. Az érkezést követően Andókúton, az erdei forrástó partján húsvéti kínálattal várják a családokat.    

A különvonat később Andókútról indul vissza a Csanyik Erdei Iskolához, ahol a közeli erdőházban további érdekességekkel készülnek a gyerekek fogadására az erdei iskola munkatársai. Az egész napos kiruccanás várhatóan délután 15:45-kor fejeződik be Miskolcon.

A szervezők a különvonat szerelvényeit az időjárásnak megfelelően zárt és nyitott személykocsikból állítják össze. Akik ezzel szeretnének utazni, azoknak április 18-án déli 12 óráig előzetesen regisztrálniuk kell a kisvasut@eszakerdo.hu címen – írja a Turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek