Pirostojás Expresszre pattanhatnak fel a gyerekek a Bükkben

    Az Északerdő Zrt. és a Csanyik Erdészeti Iskola április 20-án kisvonatos kirándulással közös húsvéti gyermekprogramot szervez a Bükkbe.

    A tervezett program keretében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút különvonatot indít, amivel az érdeklődők Andókútra, illetve Mahócára utazhatnak. Az erdei iskola a húsvéti ünnephez kapcsolódó programmal is várja a kicsiket és szüleiket.

    Pirostojás Extressz indul a BükkbenForrás: Facebook / Északerdő Zrt,

    A különvonat a tervek szerint reggel 9:45-kor indul az erdei vasút miskolci, Dorottya utcai állomásáról, de a szerelvényre 10 órakor a Csanyik Erdei Iskola állomáson is fel lehet majd szállni. Az érkezést követően Andókúton, az erdei forrástó partján húsvéti kínálattal várják a családokat.    

    A különvonat később Andókútról indul vissza a Csanyik Erdei Iskolához, ahol a közeli erdőházban további érdekességekkel készülnek a gyerekek fogadására az erdei iskola munkatársai. Az egész napos kiruccanás várhatóan délután 15:45-kor fejeződik be Miskolcon.

    A szervezők a különvonat szerelvényeit az időjárásnak megfelelően zárt és nyitott személykocsikból állítják össze. Akik ezzel szeretnének utazni, azoknak április 18-án déli 12 óráig előzetesen regisztrálniuk kell a kisvasut@eszakerdo.hu címen – írja a Turizmus.com.

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!