Startol a szezon a Fertő-parton

  Komoly munkálatok zajlanak a Fertő magyarországi oldalán, ahogy arról korábban már írtunk, családbarát tartalmakkal, sportpályákkal és vízparti szállodával villanyozzák fel a tó partját. Ennek ellenére indul az idei szezon, és szem előtt tartják, hogy a vízi sportélet a beruházás közben se szűnjön meg.

  Kezdődik az idény a Fertő tavonForrás: Shutterstock / Készítette: Pecold

  Visszatérhetnek a horgászok a Fertő tóra, és a csónakok is maradhatnak a kikötőben az idei szezon idején. A horgászok mellett hamarosan a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség versenyvitorlázói is vízre szállhatnak, valamint a látogatók is birtokukba vehetik a tó partjának bizonyos részeit. Várhatóan egészen őszig működik majd a sétahajók kikötője is – írja a Sopron Média.

  A folyamatosan zajló munkák miatt azonban a látogatás meghatározott helyszínekre és időpontokra korlátozódik. Az aktuális munkaterületeket a szakemberek a látogatók és a sportolók biztonsága érdekében lezárják, ezért ezekre nem lehet majd belépni.

  Egy madárlesre viszont nyugodtan meglátogathatják a térséget, ugyanis most követhető a leglátványosabb vonulás – több száz madárfaj érkezik nyári fészkelőhelyére ebben az időszakban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!