Újra megnyitják a legendás pesti klubot

  A magyar beat hajdani fellegváraként emlegeti a Turizmus.com azt a jó hírt, miszerint újra megnyit Budapesten a Metro Klub. Az új név persze trendibb és angolosabb lesz: Metro Club Theatre.

  A VII. kerületi Dohány és Síp utcák sarkán lévő épület 1908-ban játékáruházként kezdte karrierjét, majd az ötvenes-hatvanas években a kettes metrót építő munkások feltöltődő helye lett. Ebből kúszott át szép lassan szórakozóhellyé.

  A volt Metro Klub épülete.Forrás: Google Street View

  Február 8-án nyit ki az utódja, ami követi az utóbbi években a belvárosban elterjed nagyon trendi és luxus irányvonalat. A cikk szerint világszintű hang- és fénytechnika, „mesés italok”, bisztró vonalon mozgó éheztetés várható a hatalmas tánctér és ismert hazai dj-k mellett.

  Az említett február 8-i nyitóbulin Revolution és DJ Nash lovallja bele magát a lemezekbe, fellép a New Dance World Hiphop Dance School tánccsapata valamint fürdőruha- és fehérnemű-bemutatót is tartanak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!